Kaarthuis Lithoijen
Er is meer tussen hemel en aarde...

De consulten

Tarot: tijdens een tarotconsult  krijg je verschillende advies mogelijkheden te zien hoe je met een situatie om kan gaan. Je kunt vragen stellen op het gebied van relatie, werk, financiën, kinderen enzovoort. De kaarten helpen je om duidelijkheid te krijgen in veranderingen en gebeurtenissen in je leven. Denk aan carrière mogelijkheden, burn-out, omgang met anderen, (midlife)crisis, en zorg voor jezelf in een bepaalde situatie.

Tarot is ook een middel om met een ander in gesprek te komen.  Om je relatie te verdiepen. Dat kan heel goed door een relatie-legging te doen.  Mijn ervaring is dat een relatielegging veel stof tot praten geeft. Daardoor ontstaat duidelijkheid, worden intenties helder, en ontstaan mogelijkheden om verder te gaan. Tijdens een tarotconsult kun je een blik in de nabije toekomst werpen. Je toekomst staat niet persé vast - die vormt zich aan de hand van jouw keuzes. Het is dus het resultaat van je handelingen.

Het is bij een tarot legging en andere leggingen niet de bedoeling om een concrete vraag te stellen waar je een pasklaar antwoord op verwacht. Een vraag als ‘Wat is nu belangrijk bij deze situatie?’ is bijvoorbeeld een geschikte vraag. Daarnaast zijn er verschillende soorten leggingen. Soms kan het zijn dat je enige tijd nodig hebt om de uitleg te vatten. De beelden van de tarotkaarten werken in op de in je onbewuste aanwezige voorstellingen. In die communicatie kun je op een nieuw perspectief ten opzichte van de bevraagde situatie komen te staan. Uiteraard zal je gezond verstand je zeggen of een uitleg wel of niet acceptabel is voor jou op dit moment. De tarot mag je nooit de baas over je laten worden, zelf blijf je verantwoordelijk voor je keuzes. De kaarten geven je een advies, die ben je niet verplicht om te volgen.

De Celzouten in beeld: de kaartenset Celzouten in beeld is een nieuwe manier van werken met de celzouten. Alle 27 celzouten hebben een eigen kaart met affirmaties. Ik werk met de beelden en de affirmaties in plaats van met de celzouten zelf. Om het beeld te ondersteunen en te verdiepen voor het onderbewustzijn bevat ieder beeld een aantal affirmaties. Deze affirmaties geven op een kernachtige manier de thema's van de celzouten weer op emotioneel-, mentaal-, en/of spiritueel niveau van het desbetreffende celzout.                                                                                                                                                                                                    

Mogelijkheden:
 • Een persoonlijk consult
 • Als partners, groep of team stilstaan bij ieders talenten, uitdagingen, kracht, sterke en zwakke kanten
 • Groep vriendinnen met ieder een eigen legging, onder het genot van thee / koffie / wijntje en zelfgebakken taart
 • Tarot op verjaardagen, feesten of andere gelegenheden
 • Als aanvulling bij de tarotkaartlegging kan er ook een legging gedaan worden met de kaartenset Celzouten in beeld van Schüssler

 Wat kost een consult:

 •  Per half uur  € 25,00 dus voor een uur  50,00 euro, enzovoort...
 • Legging Schüssler Celzouten in beeld  € 15,00

 

Verschillende soorten leggings/readings:
 • Een persoonslegging: hierbij gaat het over je zelf en hoe je in proces bent. De menslegging is een eenvoudige reading en de psychosynthese reading een uitgebreide.
 • Een relatielegging: hierbij gaat het over hoe je elkaar versterkt in positieve zin of waar je met elkaar juist aan moet werken. Hierbij kan het bv. gaan over partnerrelatie, moeder/dochter relatie, of relaties in de werksfeer.
 • Een vraaglegging: hierbij gaat het om hoe iets gaat aflopen. Daarbij gaat de Keltische legging over begrip en inzicht en de Merlati legging over hoe je iets aanpakt. Daarnaast kan je ook een Meerkeuze legging doen.
 • Een toekomstlegging: hierbij kijk je vooruit. Een jaarlegging bv. laat je een algemene blik werpen op de komende 12 maanden. Deze legging duurt meestal tussen 1 a 2 uur. 
 • Een legging met de Schüssler Celzouten kunnen de tarotkaart legging ondersteunen maar kunnen ook apart gelegd worden. De legging geeft weer met welke thema's je in je leven bezig bent of waar je blinde vlekken zitten
 •  Tarot op verjaardagen, feesten of andere gelegenheden:  € 60,00 per uur in Lithoijen. Daarbuiten worden reiskosten en reistijd meegerekend.  Bedrag van tevoren te voldoen per giro.   

 Bij alle consulten is het handig om een mobiel mee te nemen, zodat je de sessie kan opnemen en achteraf thuis nog eens rustig kan beluisteren.  Alle consulten gaan op afspraak.